Melyik pálca legyen? (decathlon)
Figyelt kérdés
És az is írjátok légyszi hogy melyik miért. Ha tudtok jobb pálcát kb. 5000-ig akkor küldjetek linket is :)
Lehetőleg a decathlonból
köszi:)
2016. szept. 25. 20:20
1/4 A kérdező kommentje:
Mennyivel jobb ha van csuklópántja?
2016. szept. 25. 20:24
2/4 anonim válasza:
En tuti hogy a madodikat vennem meg. Jobban nez ki es jobban is mtivalja a lovat. Szerintem. Ekem is olyan van.
3/4 anonim válasza:
A csuklópánt igazából mindegy, mert mindkét kézzel tudnod kell használni, és megcserélni, ha szükséges.
Én hosszú pálcát vennék (100-110cm), azzal a lovat minden pontján eléred, ott, ahol éppen kell. A rövid idomításra alkalmatlan ugróba kellhet... Ebből a kettőből igazából mindegy, én talán az elsőt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!