Szerintem felkészültem egy saját lóra. Szerintük mért nem? Féltékenyek?
Szia kedves kérdezô! Én is 13 éves vagyok és ,hogy ôszintén mondjam nem csak az kell, hogy felnyergelj, meg lecsutakolj egy lovat.
Ha jól tudom, csak neked kell a paripa ezért gondolom, hogy neked kell majd odafigyelni rá... És ilyenek.
Szóval vegyük számba a trágyàzást, etetést itatást a ló mozgatàsát...!
Remélem tudtam segíteni és nem, nem vagyok szakértô😁😂
Lehet lovad, de ne csikót kérj. Egy csikó még próbálgatja az erejét és ha nem megfelelően reagálod le, nagyon veszélyes lehet. Egyenlőre egy min. 8-9 éves lovad legyen, hidd el, semmivel se rosszabb https://www.youtube.com/watch?v=gJGgGXdueKE
szerintem ez a videó jól megmutatja, hogy nem gyerekjáték egy csikó belovaglása. Vagy, ha mégis megveszitek, számíts rá, hogy 1. vagy felbéreltek egy belovaglót és te továbbra is csak simogatni fogod 2. elképesztően elrontod már csikókorában és rengeteg idő lesz, mire valaki újralovagolja és normálisan be lesz lovagolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!