Lovaglós lányok vagy fiúk az angol vagy a western lovak szeldebbek?
Figyelt kérdés
Én jelenleg western lovon megyek lovagolni , de nem tudom , hogy jobb-e.2016. aug. 26. 16:15
1/5 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni , hogy szelídebbek
2016. aug. 26. 16:16
2/5 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ettől függ, hanem a lovak személyiségétől, és hogy hogy bánnak velük.
3/5 anonim válasza:
Mindegy, hogy milyen stílusban lovagolod be, a kérdés mindig az, hogy milyen a mozgatás mennyisége és minősége, a takarmány mennyisége és minősége, a ló személyisége, és az átlalános tartási körülmények. A legjobban belovagolt, szelíd ló is megvadulhat, ha nem megfelelően bánnak vele, és a kezelhetetlen vadállat is lehet kezes, ha megfelelő kezek közé kerül.
4/5 anonim válasza:
A quarter horse-oknál tenyésztési szempont volt az emberrel való szoros együttműködésre való hajlam, értsd "szelídség", ez semelyik más fajtában sem volt követelmény. De tapasztalatból mondom, hogy ez nem csak mendemonda, van valóság alapja nem is kevés.
5/5 anonim válasza:
A western fajtáknál szempont a kezelhetőség, szóval több mindent elviselnek, "szelídebbek". Átlagban. Ez nem jelenti azt, hogy adott teszem azt angol telivér nem lehet kezelhetőbb, mint egy qh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!