Ez tényleg valami "sajátosság" vagy sok mindenkinek mondják ezt?
Ne higgy a pletykáknak! Ha te mindezt megtapasztaltad, akkor kit érdekel, hogy mások mit mondanak. Az állatoknak is vannak érzéseik, ők is szerethetnek jobban bármilyen élőlényt. Itt, ennél a lónál valószínűleg Te vagy az a lény, akiben megbízik az állat, és szeret. Valójában ez gyakori. Az állatok hálásak és azt adják, amit mi adunk nekik.
Értesz a lovak nyelvén, vagy legalábbis szerethető vagy a lovak számára.
^Természetesen minden lónak megvan a saját egyénisége...És minden ló eldöntheti hogy neki ki szimpi :D De egy embert sem szerethet minden ló, ezt úgy értem hogy biztos van benne valami amit mondtál, a lovak valószínű megbíznak benned :)De ha egy teljesen ismeretlen ló elé állnál... Akkor valószínűsítem hogy nem lenne kedves...Minden lovardában vannak pletykák :) Ha akarod elhiszem ha nem akkor ne hidd...A mi lovardánkban elég durvák is vannak...Pl.: A legöregebb ló a lovardában szinte csont és bőr... A gyerekek a lovardában azt terjesztik hogy amikor még fiatal volt senkit se tűrt meg a hátán... Most meg harap rúg csíp, De én állítom hogy őt vajra lehetne kenni..:)
De biztos van benned valami "különleges" De igen ez még sok emberben megtalálható ;)
Remélem segíthettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!