Telibőrös vs térdfoltos?
Azt hallottam a hogy a telibőröset nehéz mosni. ez igaz?
igazából nekem még semilyen nem volt szóval azt szeretném meg tudni hogy melyiket hogy kell mosni?
és melyik kényelmesebb?
köszi
jó rendben
és azt meg tudnád mondani hogy melyiket hogy kell mosni(kézzel, mosógépbe, kifordítva)?
Szia!
Mindkettőt simán ki lehet mosni mosógépben.Személy szerint én jobban szeretem a térdfoltosat, mert az kényelmesebb és nem izzadok bele annyira meg nem feszes annyira.
Én a telibőröset mosógépben, kézi mosás menüt választva mosom. A bőr résznek sem ártott meg ez (igaz, hogy nem naponta mosom ki).
Tapasztalatom szerint a nyereghez tapadás miatt nem érdemes telibőröset venni, mivel azon a részen, ahol a tapadás fontos, ott a térdfoltos is bőr.
A teli bőrös elvileg több strapát bír ugyan, de nekem úgy tűnik, hogy a szövet része ennek sem tart tovább, különösen a bőrhöz illeszkedő varrás mentén.
A telibőrös kevésbé rugalmas, ezért kevésbé kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!