Szerintetek elég ennyi lovaglás?
Figyelt kérdés
Első 1 hónapon, mennék öt napot egy héten, fél órát
utána amikor le telik az az 1 hónap akkor pedig mennék egy héten 2 napot DE 1 órát
szerintetek ez idő alatt lehet fejlődni?
2016. aug. 11. 16:09
1/6 anonim válasza:
Persze
Mihez képest? Hova akarsz fejlődni? Rendszeres lovaglással mindenképpen fejlődsz, csak mondjuk ha majd versenyezni szeretnél, ahhoz nem lesz elég. Ha csak meg akarsz tanulni lovagolni, akkor elég.
2/6 anonim válasza:
Szerintem lehet, en heti 2vel (1 ora) sokat fejlődtem, de persze ehhez olyan edző kell aki nem csak utaztatni akar, hanem lovagoltat :)
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm
egyenlőre meg szeretnék tanulni rendesen lovagolni és majd utána jöhet a kicsit komolyabb de az még később lesz :)
2016. aug. 11. 16:49
4/6 A kérdező kommentje:
És az edzőm szerintem nagyon jól tanít :)
2016. aug. 11. 16:50
5/6 anonim válasza:
Légy türelmes, gyakorolj sokat, és menni fog az! :) A lényeg az, hogy rendszeresen csináld, ne maradjanak ki hetek/hónapok, mert nagyon könnyű kiesni a ritmusból. Ha van hozzá érzéked és az edződ valóban jól oktat (ez nem egyenlő azzal, hogy kedves és dicsér!), érezni fogod a fejlődést.
6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg csak akkor dicsér ha megy valami de egyben türelmes és határozott is az edzőm
2016. aug. 11. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!