Bevizesedett a lovam térde, miért nem múlik el neki?
Vettem egy lovat,elhozatala után 1 napra elkezdett sántítani,majd pár nap múlva bevizesedett a jobb térde.
4 orvos és több hozzáértő is látta akik adtak neki különféle krémeket,de semmit nem használ.
több mint 1 hónapja semmi változás,a viz ugyanugy a térdébe és ettől a ló is sánta.
Box fogságba van,napi 2x kiviszem sétálni.
Ha minden igaz akkor a jövőhét folyamán fogjuk megröntgeneztetni.
Mikor elmentünk megnézni és kiprobálni semmi baja nem volt.
Orvost is vittünk magunkal,aki végig nézte a lábait,de semmi elváltozást nem érzett.
Lehet hogy amikor hozták,a lószállítóban elesett,de nekem akkor is hosszúnak tűnik ez a "gyógyulás" mert semmire sem reagál.
Kezdek rosszat sejteni...
Esetleg valaki tud valami tanácsot adni hogy mit rakjak r vagy mit adjak neki?
Előre is köszönöm!
Én az első kérdezőtől (is) szeretnék kérdezni! A ló térdét hogyan lehet befáslizni? Bocsánat, lehet, buta vagyok, de el nem tudom képzelni...
Kedves kérdező!
Létezik egy érdekes garancia... leírom neked:
Hatvan nap - ennyi a hivatalos szavatosság az állatokra - a hatályos magyar törvények szerint. - Ez főleg a haszonállatokra érvényes, és csak ezek esetében szokták betartani. Ezen az időn belül vissza lehet lépni a vásárlási szándéktól, ha hatósági állatorvos igazolja, hogy a lovat eltitkolt betegséggel adták el.
Kívánom, hogy a pacid baja már most javuljon, szerintem Ő sem szeretne olyan emberhez visszakerülni, aki simán megszabadult úgy tőle, hogy beteg...
Én anno az öreg lovam mindenféle gondját-baját tudtam, ezen infók ellenére is megvettem... 28 évet és 10 hónapot élt meg a drága... nekem "könnyű" volt, tudtam, hogy beteg, így is viszonyultam hozzá...
Lehet, megérni a pacid térdéről képeket készíteni, és a facebook-on az erre kialakított csoportokban rákérdezni... természetesen a korelőzményt is mellékelni kellene, hátha valaki már látott/hallott ilyesmiről!
Kitartást és egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!