Tudnátok olyan lovasboltot Magyarországon, ahol a póniknak szabad a bejárás?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy ez kissé hülye kérdés lesz,de videókban láttam már olyat,hogy valaki bemegy a kis shetland pónijával a lovasboltba,és vásárol. ne röhögjetek ki,de ilyen tényleg létezik vagy csak a videó miatt csinálták meg? Attól még hogy hülye a kérdés,normális válaszokat kérek!!!2016. júl. 27. 18:54
1/5 anonim válasza:
A videó nem külföldi volt véletlenül?
Ugyanis sok országban beengedik az állatokat a boltokba( ausztriában pl simán vásárolgathatsz, plázázhatsz egy németjuhásszal is) bár pónit azért még nem láttam :D
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy ez csak a videó miatt van de légyszi segítsetek megmondani,van e ilyen Magyarországon?
Itt a videó:
2016. júl. 27. 22:55
3/5 anonim válasza:
Ez a videó a Dunakeszi Horze lovasboltban keszült!
Oda beengedik a lovakat😉.
De a facebook oldalukon is van kép erről.
4/5 A kérdező kommentje:
Légyszi tudnátok linkelni képet eről,mert én nem találok ilyen képeket a facebookon.
2016. júl. 28. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!