Lószállítóban összetrágyázza a farkát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha megyünk versenyre, a lovam mindig összetrágyázza szépen mosott farkát, és reggel még gyorsan ha odaértünk mindig be kell iktatni egy mosást. Mit csináljak vele? Valami jó praktikát tud valaki?2016. júl. 15. 21:16
2/12 anonim válasza:
Fel lehet kötni "kontyba" vagy hogy és ugy nem lóg
3/12 anonim válasza:
Ha befonod az egészet végig, tetejét fáslizod? Vagy amit az előző is írt, fölkötni.
4/12 anonim válasza:
Ha olyan a lószállító, esetleg lógassátok ki a farkát hátul. Be is lehet fáslizni, de hosszú távon nem jó neki.
5/12 anonim válasza:
4-es, hogy érted hogy hosszú távon nem jó? :) Hisz nem azért (is) szoktak a farkára fáslit tenni hogy ne dörzsölje ki?
6/12 anonim válasza:
Vagy farokvédő zsák, lehet kapni.
Én inkább azon gondolkoznék, miért fosik a lovam versenyre menet.
7/12 anonim válasza:
Utolsó: mondjuk azért, mert a ló az embertől eltérően nem tudja visszatartani a székletét?
8/12 anonim válasza:
Normális trágyától nem lesz koszos a ló farka, csak ha a normálisnál hígabb. Nem tudom feltűnt-e már.
9/12 A kérdező kommentje:
A trágyája normális, csak a farka eszméletlenül dús, és nem az egészet trágyázza össze hanem ilyen 2-3 „tincsnyit"
2016. júl. 17. 12:54
10/12 anonim válasza:
Ahogy a kérdező is írja, nem az egész lesz olyan, csak néhol.. Sajnos nekünk előfordult akkor is, mikor be volt fonva a farka. A normális állagú trágyától, és köszönöm, tisztában vagyok vele, hogy az milyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!