Ficammal kapcsolatban van néhány kérdésem lent. Valakiii?
Hol van a ficam?
Az enyémnél arra gyanakodtunk, bár nem röntgeneztettem, ő is valószínűleg rosszul lépett a karámban. Egy hónap pihenőt kapott, rendbe jött, lassan munkába állt, tünetmentes. Én ugróba azért lehet ennél többet is rávárnék, főleg, hogy utána lassan kell visszahozni terhelésbe, mert a visszasérülés könnyen sokkal rosszabb lehet, mint az eredeti. Én nem fásliztam, jégbalzsammal kentem + az equistrotól kapott rá kiegészítőt egy hónapra.
A ficam olyan, mint a rándulás, kiugrik a helyéről, épp csak a rándulással ellentétben ez magától vissza is tér a helyére. Semmi vész, helyrejön, teljesen tünetmentes lesz, és ugyanúgy terhelhető, de pihentetni kell. Annyi, hogy a teljes boksznyugalmat én mondjuk nem ajánlom, napi 1-2× max 2-5, később 5-10 percet sétáltatni egyenes vonalon nem árt, hogy kicsit jobban keringjen a vére, oda kerüljenek a hasznos anyagok, amiket csak a véráram tud odajuttatni.
Az egy hónap amúgy kb reális, mikor már teljesen jónak tűnik, nem szabad egyből munkába állítani, mert akkor még nem teljesen az igazi azért. Egyébként a ficam az ilyen, egyszer rosszul lép, vagy ahogy kel fel fekvésből, stb-stb. Sajnos simán előfordulhat még bokszban állítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!