Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért kell egy másik ló,...

Miért kell egy másik ló, miért nem lehet egyedül tartani otthon lovat?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék,nem akarok egyedül tartani otthon lovat, és tudom azt,hogy a ló társas állat,de hogyha mondjuk egy kis póni,akk nem elég egy nagy kutya és macska. Muszáj ló? Csak teljesen normális,kulturált válaszokat,rosszindulatú válaszokat kérlek ne írjatok!!! A rendes válaszokat előre is köszönöm.
2016. júl. 15. 09:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Aki úgy kezdené a válaszát,hogy milyen hülye vagyok,hogy én ezt nem tudom,az mellőzze a válaszadást!!!
2016. júl. 15. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Alapból le se tudod írni normálisan a bajod, kezdjük azzal.. s akkor várod, hogy ne trollkodjanak az emberek? :)

Póni mellé jó egy másik póni, birka.

2016. júl. 15. 10:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
LOL. A nagy macskapont jó mellé :D
2016. júl. 15. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Igen egy macska jó mellé! Esetleg egy papagáj, vagy egy arany hörcsög. Vagy esetleg néhány díszhal.
2016. júl. 15. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Azért, mert ha te is csak macskát tartanál otthon, az lenne az egyetlen társaságod, és soha nem találkoznál más emberekkel, begolyóznál.
2016. júl. 15. 10:31
 6/12 anonim ***** válasza:
5%

Tudod kedves Kérdező!

Te ember vagy, (bár azt nem tudjuk, hogy fiú, vagy lány!)

Mint ahogy a póniról sem.

De az biztos, ha nem akarod másfajta állattal pároztatni, hogy valami torz-szülött legyen az újszülött, akkor bizony a pónidat csak pónival pároztatnám. És lehetőleg az ellenkező nemű pónik közül választanék neki társat.

2016. júl. 15. 10:35
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Azért, amiért neked ember társaságra is szükséged van, hiába van macskád, kutyád vagy lovad.

Lónak is szüksége van a fajtársára, azaz másik lóra.

2016. júl. 15. 10:37
 8/12 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szamarat.
2016. júl. 15. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

Lónak tartanak társnak birkát, kecskét, tehenet, szamarat... Minimálisan jó.

Alapvetően a ló csordaállat, a biztonságérzete érdekében kell, hogy legyen mellette más állat. Viszont a lovaknak is van egy nyelve, a birkáknak, szamaraknak, kecskéknek, teheneknek szintúgy... Képzeld el, ha téged oviba, suliba, munkahelyen összezárnak egy amerikai, indiai, német, spanyol, akármilyen emberrel, mert hogy ember, és boldogulj vele. Mivel nincs meg a nyelv, nem fogsz tudni vele normális, értékelhető eredményt elérni, arra jó, hogy ne legyél egyedül, viszont beszélni már nem tudsz vele. Természetesen a lovak nyelvét ne a nyihogásra értsd, hanem az érintkezések, dominanciaküzdelmek, egymás csipkedése, szagok, mindenféle metakommunikációs jelzés, amivel a lovak egymás között beszélnek.

2016. júl. 15. 13:31
 10/12 anonim ***** válasza:
#6-os szerintem nem arra gondolt a kérdező, hogy macskával szeretné tenyészteni a póniját.
2016. júl. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!