Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tudtok itt Budapesten lovardákat?

Tudtok itt Budapesten lovardákat?

Figyelt kérdés

Szeretnék megtanulni lovagolni és olyan lovardát keresek aki tud tanitani is.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 11. 14:42
 1/3 Érsek Ákos ***** válasza:
Szia! Szeretnék ezzel kapcsolatba segíteni! Budapesten nagyon sok lovarda van, csak sajnos vannak ahol drágák illetve vannak olyanok, akik nem nagyon figyelnek a lovasokra. Nagyon sokan inkább Pest megyébe járnak lovagolni. Gyakorlatilag nálam is ugyan ez van, én is szeretnék lovas edzőt váltani. Volt kettő hely ahol szerettem volna megnézni, csak sajnos messze lennének. Remélem tudtam segíteni! :)
2016. júl. 11. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a Nyiharda nevű helyet ajánlom, egész jól megközelíthető helyen van. 1238 Budapest, Szigetdűlő út 2.

Nem a legnívósabb hely, de nem is drága, és kezdőket nagyon jól tanítanak. Én is oda jártam, és bármelyik másik lovardában és terepen is megálltam a helyem később.

2016. júl. 12. 16:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget
2016. júl. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!