Milyen kanállal adagoljam a tápot?
Vettem egy újfajta pelletet, amiből napi 30-40dkg-ot kell kapnia a lónak. Szeretnék egy adagoló kanalat, amivel könnyen ki tudom mérni. Főleg nagy méretűt találtam, de van két kisebb is:
Az elsővel számításaim szerint két kanállal kell adni, a másodikkal pedig valamivel kevesebb mint egy egésszel. Vagy nem jól számoltam? Tudnátok más, kisebb méretűt ajánlani?
Én úgy szoktam, hogy lemérem a mennyiséget, aztán keresek valamit otthon, csészét, bármit és megjegyzem de akár meg is jelölheted hogy meddig ér benne az x gramm amit adni akarsz. Vehetsz mérőt is, de súlyra úgyis minden amit adsz, máshogy fog kijönni.
Amiket még használok azok a műanyag mérőkék, azokon általában ml-dl van megadva, azokon még könnyebb megjegyezni, illetve ha folyadékot is adsz, akkor máris nem kell méricskélned, mert azonnal látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!