Mi a véleményetek a Szilaj című meséről?
Én is imádom, még a mai napig nem bírom végig nézni sírás nélkül. Az egyik legjobb!
22/N
Annyira szerettem, hogy még a vhs kazettán is megvan az eredeti :D mikor kijött.
Meg fejből tudom a betétdalait :)
Szerettem, meg is van, de egy-két dolgot furcsállok benne: Szilajnak levágják rövidre a sörényét és a farkát, de néhány hét alatt újra megnő neki ugyanolyan hosszúra, mint azelőtt. Ez a valóságban kb. 2 év lenne. Aztán az eredeti családjában (ménesében) van két kiscsikó, akiket megment a pumától. Amikor a film végén hazatér, a két csikó nem nőtt semmit, ugyanakkorák, holott ennyi idő alatt sokat kellett volna nőniük, változniuk.
Meg eleve az, hogy felnőve az anyja ménesében marad, sőt annak lesz a vezetője? Ez lóéknál nem így szokott működni. Az lett volna reális, ha új ménest alapít a foltos kancával, nem pedig az, hogy hazatér anyucihoz. Tudom, mese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!