Érdemes most lábszárvédőt vennem?
Figyelt kérdés
Heti 2 alkalommal járok lovagolni, és nem tudom kell-e, mert még pár hónapja kezdtem, holnapután veszünk cipőt és nadrágot (ha már ott vagyok akkor veszek, ha muszáj). Eddig pályán lovagolok, lépés ügetés biztosan megy, vágtázni tanulok.2016. jún. 29. 20:58
1/3 A kérdező kommentje:
Ja, igen és 5000 alatt néztem Decathlonba cipőt (gumis), és nadrágot (Fouganza, asszem ez a neve) megfelelő az egy olyan szinten állónak, mint én?
2016. jún. 29. 21:01
2/3 anonim válasza:
A Decathlonos cuccok jók, mert a saját márkás dolgaik (pl a fouganza) 2 éves garanciával rendelkeznek. Szóval tökéletes választás.
Én lábszárvédőre, és minden egyéb nélkülözhető tételre csak az első esés után ruháznék be, tekintve, hogy akkor dől el igazán, hogy akarod-e ezt csinálni, vagy inkább mégse. Kobakod legyen, az a legfontosabb, a többi majd szép lassan, ha már szükségét érzed valamiért.
3/3 anonim válasza:
Cipőből bőrt vegyél szerintem, ez egy jó tanács :)
Nyáron még nem szükséges elleszel nélküle majd ha régóta jársz hűvösebb is lesz akkor érdemes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!