Nem lesz gond ha husitem?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Az lenne a kerdesem h mi baj lenne abbol ha a lovamat ebben a rohaszto melegben minden nap fel, vagy egy ora fele egy ket kanna langyos vizzel lelocsolnam?
Lenne tole baja ?
Sztem nagyon jol esik neko csak nem akarom.h baj legyen belole mert annyira sajnalom szegeny h bent all az istalobam es izzad a horpasza es a fara is mashol nem ez attol van h melege van ugye?
Kulomben csak sima vizzrl csinalnam nem samponossal mert az felesleges ha nem is minden nap 2 naponta locsolhatom nyugodt szivvel? Koszonom:)
2016. jún. 24. 16:07
1/9 anonim válasza:
Adott esetben tüdögyulladást kap és elpusztul
2/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan csináld! Én is le szoktam furdetni minden nap a lovamat. Ilyen melegben kell is! Csak arra vigyázz, hogy nehogy leforrázzd! Lassan szoktasd meg vele a vizet, akkor is ha langyos. Én úgy szoktam, hogy először egy nedves szivaccsal dörzsölöm át, hogy tényleg megszokhassa.Csak azután kezdem el fürdetni, a lábaitól nagyon lassan haladok egyre feljebb a vízzel.Remelem tudtam segiteni :)
3/9 anonim válasza:
A vödör vízzel leöntést kétlem, hogy díjazná és nem is hangzik valami jó ötletnek. Slagod nincsen, hogy fokozatosan hűthesd le? Ha nincs, én inkább szivaccsal törölném át.
4/9 anonim válasza:
Ilyen forró meleg órákban, mint a déliek, nem szabad, mert tényleg nem tesz neki jót, el is pusztulhat.
5/9 A kérdező kommentje:
Van slagom de abban hideg viz van es nem tudom.mi baja lenne ha langyos vizzel locsolnam ilyen rohaszto melegben...
Meg nem csak razuditom a vizet es kesz hanem kezdem a labanal es utana tovabb
2016. jún. 25. 10:14
6/9 A kérdező kommentje:
Es az az otlet jo hogy akkor nem ontom le csak nedves langyos szivacsal atorlom h megis felrissitsem mert most ram hoztatok a fraszt h elpusztulhat stb akkor inkabb nem is csinalok semmit csak neki akartam segiteni :(
2016. jún. 25. 10:16
7/9 anonim válasza:
Csak annyit mondtunk, hogy ne délbe csináld. Langyos délutánon, amikor már nincs rekkenő hőség, akkor azért lehet.. vagy esetleg még délelőtt.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:) akkor nyugodtan lehet csak delutan..
2016. jún. 25. 11:18
9/9 anonim válasza:
Annak szívből örülök, hogy segítenél rajta, és félted is, de ha nem jeges vízzel öntöd nyakon, nem lesz baja. Én Olaszországban élek, a sokmilliós lovakat hideg vízzel mossuk, akár fényes délben is. Arra figyelj, hogy a lábaival kezdd. Bízz benne, ha nem esik neki jól, mutatni fogja, hogy nem igényli. A másik megoldás lehet, hogy kutyáknak lehet venni valami gélbogyós hűsítő matracot, azt ráteheted 10-15 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!