Lovasok ti hogy öltözködtök?
Lovasok ti hogy öltözködtök, amikor nem lovagoltok, es nem a lovarda közelében vagytok?? És ugy hogy látszódjon rajtatok hogy lovasok vagytok? Vagy az nálatok mindegy, normalisan oltozkodtok?
Kérlek a bunko válszokat hanyagoljátok!
Mostanában nem lovagolok, de amikor évekig rendszeresen lovaztam, akkor nem igazán számított. Igazából akkor sem, ha ló közelében voltam, egy volt fontos, hogy kényelmes, biztonságos és koszolható legyen. A hétköznapjaimban pedig, hogy kényelmes és igényes legyen a ruhatáram. :)
Mondjuk hordtam néha lovas pólókat.
Én szeretek lovasruházatot hordani, de ez pólókra, kabátokra, pulóverekre, kardigánokra korlátozódik.
Ezek azok a ruhadarabok, amiknek nem sok közük van a lovagláshoz, 99%-ban azonosak funkcióra a hétköznapi ruházattal. Polo Ralph cuccokat pl. nagyon sokan hordanak, nem lovasok is, én ezenfelül HV Polot szoktam venni mindenből, régen abban ültem lóra, de aztán rájöttem, hogy ha egy terep után a zöld nyálát belekeni ezekbe a drága cuccokba, az nem jó, szóval most hordom őket utcára, és ha megfakul, megkopik, akkor lesz belőle lovasruházat.
Nadrágot, csizmát, lovascipőt csak akkor, ha mondjuk nyáron elugrok kocsival fagyiért a lovardából. :)
4-es, ez jó!
amúgy ha lovagolni megyek (busz vonat) lovaglóruhába megyek (cipő, lábszárvédő, póló, kobak kézben, stb) amúgy meg suliban gatya, póló, futócipő/ csinoscipő nadrág póló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!