Mit tegyek a lovammal, hogy jobb legyenneki?
2 nappal ezelőtt egy gyönyörű "Haflingi" ló tulajdonosa lettem.
Első nap úgy tűnt ,hogy jól fogja itt magát érezni nálunk , evett ,ivott rendesen.
Ma pedig olyan mintha boldogtalan lenne. Nem marad meg a helyén a karámban sem találja a helyét ,folyton csak megy a legelés helyett. Nem tudom neki elfoglalást találni. Lovagolni 6 éve nem lovagolták így 2 nap után még azt sem szeretném. Mit tegyek? Vagy idővel jobb lesz neki?
Igen egyedül van ,viszont az ezelőtti tulajdonosánál (ahol egyébként 8évig volt) is egyedül volt.
Akkor a változás lehet az oka?
Idegen a környezet, plusz egyedül van.
Lovat nem szabad egyedül tartani, kellene mellé egy másik ló (akár póni). Az nem mentség, hogy eddig is egyedül volt, elég nagy baj az.
A macskás ló Kincsem volt. Pont annyira ovlt amúgy ló társak nélkül, mint a mai lovak pl Alagon. Sehol egy másik ló bármerre néz is az ember... :D
A kecske sem társállat a lónak. Olyan, mintha az ember egyetlen társa egy majom lenne. Hasonló, biztos lehet hozzá köődni is, mégse aaz igazi. Ló mellé ló, póni, szamár való (esetleg zebra, de az szerintem költségesebb lenne :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!