Milyen nyerget ajánlanátok mindennapi, terepezős, idomító használatra?
Egy jóféle túranyereg esetleg?
Én azt használok, de mit szeretnél idomítani?
Ha az idomítómunkán van a hangsúly akkor egy minőségi univra ruháznék be, ha inkább túrázol/terepezel akkor túranyereg.
A Neizer már két éve is inkább a 200-at verdeste alulról - ehhez képest a kedves gazdi kell, hogy lemérje a lovat...
Én egy jobb díjlovasat ajánlanbék, terepezni is abban szoktam. Ha már többet próbáltál, biztosan van elképzeésed arról, hogy milyen széles vázú, ülőfelület-kialakítástú a jó neked, plusz a lóra nagyjából mi passzolhat markamra, váz íve, nyereg hosszza, stb szempontból. Első körben jön ugye a ló, mert ha nincs rajta tökéletes egyensúlyban a nyereg, ha rád készítik sem fogod találni benne a helyed. 100-ból már szűkösen, de lehet válogatni.
terepre és idomítani idomítónyerget. ha az a terep inkább túra, akkor viszont túrát, idomítani alapszinten abban is lehet.
vagy ausztrál nyerget! szerintem rém kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!