Tudtok nagyon olcso lovat (ami nem magas kb 145cm)? Mert az az álmom hogy legyen egy lovam.
Nekem is van rengeteg álmom.
Ez kb olyan kérdés, hogy "hol tudok nagyon olcsón lamborghini luxusautót venni?". Sehol. Vagyis tudsz, de akkor kapsz egy rozoga utánzatot.
Na ez a helyzet a lóval is. Egy beteges, rosszul tartott, csontváz lovat kapsz nem túl drágán, de amilyet te valószínűleg szeretnél, na olyat nem.
Egyenként ha már a vételáron is spórolni akarsz, miből tartanád el? A lótartás nem 2 Ft.
Gyűjtögess, olvass sokat a témában, járj el lovagolni, aztán ha meglesz a biztos anyagi körülmény és lovas tudás, akkor nyugodt szívvel belevághatsz
Nekem is az az álmom . 8 éve lovagolok de meg én sem állok rá készen, azaz én úgy érzem.
Szerintem először tanulj meg felulni a lóra, tanuld meg hogy hogyan néz ki.:D
Hidd el a lótartás nagy felelőség. Szerintem először tanulj lovagolni meg stb. És majd aztán....csak szép lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!