Ez eléggé elkeserítő ugye? :/ Mindenki ezzel piszkál. (hosszú)
Én meg valahogy nem is értelek, de persze azt gondolom megint én leszek a hülye, de ha ennyit esel szőrén, elhiszem, hogy nem félsz, de minek akarsz meghalni?
Nem az a baj, hogy cikiznek, hanem, hogy elég egyszer szarul esni, mert te szőrén szeretsz vagánykodni.
Arról ne is beszéljünk, hogy milyen biztos ülésed lehet, amivel tuti baromira zavarod a lovat, ki sem térek arra, hogy mennyire rossz ez a hátának, beszéljünk inkább arról, hogy milyen marha sokat kockáztatsz. Persze jó buli a sárban fetrengeni, de pont elég ha egyszer esik veled a ló, mondjuk pont rád.
Nincsenek szüleid, barátaid akik nagyon ki lennének, ha tolószékben tologatnának?
Nincs edződ, aki felelősséget vállaljon?
Tök jó, hogy itt írja egy oktató, hogy csak így tovább kitartás, a nyakadnak is egyszer kell kitörnie....
Gyerekek ne csináljuk már!
Nem az a ciki, hogy leesel, hanem, hogy nem látod be, hogy nem megy még olyan jól, hogy szőrén csattarattázni! Az a ciki, hogy senki nem mondja el neked, a lovaglás mennyire veszélyes tud lenni, és kéne kicsit vigyázni magadra.
Miért kockáztatsz? Miért nem mész kicsit, mert teljesen nem lehet, biztonságira? Miért nem tanulsz nyeregben, ami sokkal biztosabb, lévén ügetésben nem pattogsz le, a legrosszabb esetben beleállsz a kengyelbe, míg felveszed....
Szerintem ez a ciki, de nem kicsit, és nem az, hogy leesel, mindenki esik.
Oké, tényleg van a mondás, hogy aki nem esett még, az nem igazi lovas. Na de hogy állandóan leesni.. Szerintem gondolkodj el rajta, hogy neked való ez a sportág egyáltalán.
Vagy zakózni jársz oda? 😂😂😀😀
Szerintem a kérdező lovagol nyeregben is, csak néha felül szőrén, legalábbis én így értelmeztem. Azt sem tudom hol olvasták páran, hogy vagánykodott, mert menőnek érzi ha leesik.
Azzal meg ne gyertek, hogy szőrén lovagolni veszélyes. Nem láttatok még kengyelbe ragadt lábú lovast? Lehet szarozni a lovasoktatókat, de a tökéletes lovasoktató sem tud minden mozdulatodra időben reagálni helyetted.
Az meg a leghülyébb hozzáállás, hogy hagyd abba ezt a sportot, mert nem neked való.
A voltizsheveder se arra való, úgyhogy inkább felejtős.
De a 11.-kel értek egyet. Az a ciki, hogy az életedet kockáztatod minden nap, erről mindenki tud, és senki sem szól! Sőt, te is tudod, de telibeszarod, mert na és, hát mindig esel, jól van az. De nincs jól!
Tegyél rá nyerget, menj el EDZŐHÖZ, tanulj meg lovagolni. A helyes ülés kulcsfonosságú ugyanis, és kehet azt kezdeni szőrén, vagy nyeregben, de ennek megvan a maga, jól kitalált és bevált technikája, amitől nem elhet eltérni, mert idővel halálos baleset a vége. Ráadásul a ló hátát is tönkrevágja, de az már csak a járulékos veszteség például egy haláleset, vagy bénulás mellett.
A lovaglásban kell annyi alázat, a ló és a hobbi felé, hogy legyen egy külső kontroll, aki segít, hogy jobb legyen neked is, és a lovadnak is. Ráadásul ez nem olyan dolog, hogy megtanulod, aztán évtizedekig egyedül maszekolsz, és ugyanúgy megy. Az olimpikonok is visszaülnek futószárra olykor, ülésjavításra, stb. Mert amúgy romlik, kontroll nélkül.
Na, most lehet engem is lepontozni.
Ha úgy érzed, hogy ez a sport neked való, min de áron folytasd! Ne hallgass arra aki cikizik ők csak rosszat akarnak, ignoráld őket. Az esésekből, balesetből tanulunk igy van a
lovaglással, majd erre jobban összpontosítok hogy jön a kanyar hoz ne csusszak le. De ha tényleg szereted ezt a sportot akkor ne hagyd abba!!!😊❤🐎
Én is járok lovagolni es nagyon szeretem🐎❤🐴
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!