Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Shetlandi pónit hogy kell...

Kisribizli kérdése:

Shetlandi pónit hogy kell betörni?

Figyelt kérdés

Már nem azért, de liliputi emberek ülnek rá? Vagy mégis hogy kell a Shetlandit betörni? :D

Nekem Welsh pónim van. Arra simán ráülök (13 éves vagyok)

de hát a szomszédom shetlandija kiszaladt alólam, mikor rá akartam ülni XD

Szóval hogy kell betörni a Shetlandi póncsit???

2016. márc. 26. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja bocsi előző vagyok ha díjszalagod is van akkor már mindjárt más....lehajolok elötted...ez nem semmi teljesítmény azért
2016. márc. 27. 22:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Azert ez a felhasznalonev se szerencses...najo inkabb hagyjuk...kicsi vagy meg tenaz ilyenekhez
2016. márc. 27. 23:06
 13/19 anonim válasza:
Bocsánat. 13 éves ne várjatok tőle nagy dolgokat! Tök jó h lovagol, közülünk való csak kisebb! Nem kell elhordani egy kérdés miatt. A betörés az tényleg erőteljesebb mód szóval inkább a belovaglást használjuk. Őket is ugyanúgy lovagolják be mint a többieket, bár elég furán néz ki a lelógó lábujjak :D no lám és még lehet írni egy választ sértegetés nélkül. Komolyan hova fejlődünk emberek?
2016. márc. 29. 01:04
 14/19 anonim válasza:
bocsánat *lábak. nem tetszik ez az autóo kijavítás
2016. márc. 29. 01:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo. Cegre. Egy normalis ember! Koszonom! ❤💙
2016. márc. 30. 06:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Végre*
2016. márc. 30. 06:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Vannak kisebb 7-8 éves lovasok, akik kb előbb tudtak lovagolni, mint járni, nekik megvan a tapasztalatuk hozzá, hogy belovagoljanak egy shetlandit edzői felügyelet mellett. Te már túl nagy vagy hozzá és a kellő tapasztalatod sincs meg.
2016. márc. 30. 10:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Én a zsebpénzemet abból keresem meg, hogy a lovardában kispónikat lovagolok be. Egy shetlandi póni belovaglása úgy 1 év, valamennyivel kevesebb, mint egy normál méretű lóé. Tanácsok?

Megvan a rendes szaktudásod, hogy belovagolj egy lovat? (nyergelés, futószárazás, karámozás,kantározás, patakaparás,három jármód+kis akadályok ugrása, bakolások kiülése)-Tudod ezeket?

Megvan a határozottságod, hogy sose bízol meg benne és tudod, hogy akármilyen cuki meg aranyos, ott lapul benne a gonoszság?

Megvan a kellő fizikumod hozzá? mert hiába icipici és körbeéred a lábaddal, le tud úgy dobni, hogy onnan aztán nem kelsz föl!

Elég türelmes vagy? Mert attól még, hogy egyszer szépen ügetett 100métert, nem fogtok 120-as akadályokat ugrani, minden varsenyt megnyerni,örök barátok lenni és a naplementében vágtázni, max úgy, hogy húz maga után...

Bevállalod? Akármennyire jó pacciii, igenis le fog dobni, igenis beléd fog harapni, igenis meg fog taposni, mert egy csikó nem ember. Ő egy menekülő állat, aki csikó korában veszélyben érzi magát.Egy menekülő állat, aki bármit megtesz, hogy elmeneküljön...

Remélem tudtam segíteni!

2016. aug. 19. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező nem pónit akart belovagolni , csupán feltett egy kérdést :D
2017. márc. 1. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!