Szerintetek, hogy tudnám feldobni a pónimmal az együtt töltött időt?
Figyelt kérdés
Van egy 24 éves pónim, nagyon imádom. Mindig kitalálok neki valami feladatot (parelli, trükkök tanítása) de kora miatt nem szeretném már vágtáztatni max. ügetés. Az a baj, hogy kifogytam az ötletekből... Valami újat szeretnék vele kipróbálni, de nem tudom, hogy mit lehetne még vele csinálni. Esetleg valakinek, valamilyen ötlet? (Egyébként kora ellenére nagyon fitt is és szorgalmas kis ló, mindig az ember kedvébe akar járni) :)2016. márc. 14. 13:06
1/6 anonim válasza:
Lo agility? Youtubeon tuti talalsz videot rola.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,de ezt már nem bírná, sajnos.
2016. márc. 15. 08:22
3/6 anonim válasza:
Spanyol lépés? Én imádtam tanítani a lovamnak!
4/6 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, tudnál segíteni, hogy te hogyan tanítottad?! Meg én esetleg még a fektetésen gondolkoztam, de nem tudom hogyan kezdjem.
2016. márc. 15. 19:00
5/6 anonim válasza:
Egy masik vagyok de én így tanítom: fel emelem a lábát ha ott tartja jutalom ha nem újra emelem aztán megérintem a lábát + egy emeld emeli jutalom ha nem emeli nincs nasi felemeled neki és így tovább :) sok sikert
6/6 anonim válasza:
Szerintem, ha ráteszed a kötőféket meg a vezetőszárat és kimentek sétálni erdőbe/legerőre, és időközben meg-meg álltok..legalábbis ez nem trükk de nagyon jó érzés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!