Mostanában elgondolkoztam azon hogy jelentkezem az Epona Spanyol lovasiskolába. De nem tudom mennyibe kerülnek az elméleti oktatások és azt sem tudom milyen tájt vannak a gyakorlati oktatások és, hogy mennyi van belőlük egy héten?
Ha nem felnőttképzésre jelentkezel, a képzé nappali és ingyenes, hiszen gyakorlati képzés is van, ebben benne foglaltatik az is, hogy kb. főállásban végzed a lovak körüli munkát, magyarán munkáért cserébe kapod az oktatást.
Az oldalukon bővebben leírják, hogy milyen napirendre lehet számítani.
Második - pacsi, én is túlkoros vagyok oda.
[link] de amúgy itt is azt írják, hogy 22-ig ingyenes, szóval kérdező, ennek függvényében az elmélet is ingyen lesz...
Ha jól tudom van fizetős képzés is, valahol olvastam az árát és tegnap kerestem is, de nem találtam.
A legegyszerűbb megkérdezni őket.
Szerintem akit ez a vonal érdekel, az összeteszi a két kezét hogy ilyen lovakra ülhet még akkor is, ha napi 12 órában, évi 365 napon át ganézik....
Akit meg nem érdekel, az meg sírjon tovább, hogy "bezzeg a mai lovasok csak azt várják, hogy eléjük vezessék a csilivili felnyergelt lovat és a kisujjukat se kelljen megmozdítaniuk azért, hogy az "oktató" fényesre nyalja a hátsójukat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!