Mondanátok véleményt erről a lovas blogról?
"A helyesírási hibák azért vannak mert telóról írok."
Na itt be is fejeztem az olvasást. A helyesírási hiba független attól, hogy miről írsz. Ha mobilról írsz, akkor max ékezetek nincsenek (lehetnének, csak ugye macera hosszan lenyomni az 'e' betűt, hogy kiválaszthasd az 'é' betűt...)
Egy posztot se tudtam rendesen végig olvasni, mert kifolyt a szemem. Egybefüggő nagy szövegmező az egész. Tessék kicsit tagolni, bekezdésekre osztani, mert ez így sok.
Az pedig mindegy, hogy telefonról vagy gépről írsz, a helyesírásra, a külalakra, az igényességre oda kell figyelni.
A másik meg az, hogy ha azok akik olvassák, nem írják, hogy mit kellene változtatni akkor honnan a f*ombol tudjam? Nem irnak, hogy ,,Te! Tagolj mer' kifolyik a szemem!"
Bocs hogy nem vagyok gondolat olvasó. :'D
Rendben, de ha már hullafáradtan megírtad a posztodat és kiraktad, utána amikor géphez kerülsz nem ártana visszanézned és kijavítanod a hibákat, elgépeléseket.
Inkább legyen ritkábban igényesebb poszt, mint sok igénytelen. Legyen ez külalak, tartalom bármi. Ha kipihenten ülsz hozzá, akkor egyrészt a sztori is összeszedettebb lesz és a stílusra is jobban oda tudsz figyelni. Illetve amire figyelj oda, az a rendszeresség. Ha heti 1x tudnál írni az nagy előrelépés lenne,mert az olvasóid tudják, hogy számíthatnak rád. Viszont, ha csak hébe-hóba kerül fel egy bejegyzés és az sem túl tartalmas, akkor elmennek az olvasók, mert nem kiszámítható. Ha havi 1x írsz, akkor az legyen olvasmányos, kicsit hosszabb (pl 3/4-1 A/4 oldalnyi) és akkor van idő kidolgozni a sztorit is és az olvasóid is tudják, hogy a jó munkához idő kell.
De ha ez ekkora nyűg, hogy írnod kell, minek csinálod? Nem tart senki pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig fáradtan telefonról még meg kell bizony írnod a blogbejegyzésedet.
Nem akartam hozzászólni, de ez a kirohanás messzemenőkig érdekes lett részedről. Tehát, ha ennyire nyűgös számodra az írás, nemes egyszerűséggel hagyd abba. Ha jól gondolom túl nagy űrt nem fog hagyni, mert az utolsó bejegyzést végigolvasva finoman szólva is siralmas. Nem mondom, hogy én jobbat tudnék, de pont ezért nem is csinálom, és látod nem is hiányzik senkinek. A tiéd sem fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!