Egy hete kaptam egy lovat. Mit szerezzekbe?
Sziasztok. Több mint egy hete kaptam egy lavat. A nagyon alap dolgok megvannak de mégis kéne egy kis felvilágosítás. :) Ithon tartom és van karámja meg kifutója is.
Április derekán fog megelleni. Leírnátok néhány fontos dolgot. ( a kiscsikóval is ).
A vállaszokat előre is köszönöm. :)
Ajaj - lovat kaptam de nem tudom mit csináljak vele...
Karám, kifutó - pipa Takarmány? (Nyelvtankönyv?)
Őszinte jó tanácsom: még április előtt add el és a pénzből fizess lovasedzéseket. Vagy az is jó ha félreteszel a tanulmányaidra és amikor már saját szakmád és kereseted van, annyi lovat veszel magadnak amennyit akarsz.
Első tanács: mivel lovat egyedül nem tartunk, másik ló beszerzése.
(Vagy a meglévő eladása megfelelő helyre).
Kaptál egy lovat, de nem tudod mit kell neki beszerezni? Hát elég felelőtlenek a szüleid neharagudj.
Köztudott, hogy lovat nem tartunk egyedül, legalább egy pónit tessék beszerezni, az nagyon alap!!!
Ha meg nem tudod, hogy mit kell kezdeni egy kiscsikóval, add el a lovat, jobbat teszel vele mindkettőnek.
Jó minőségü széna, zab, árpa, alma, répa mindig legyen
Ápolóscuccok, lovagláshoz szükséges holmik, ilyenek.
Háy éves gyerek vagy? Fogadok, nem több 14-nél. De hát én amikor ennyi voltam, még barbiztam és a barátnaimmal voltam a játszótérem. Nem hogy ló, gyk és marhanagy tudatlanság.
Mára 3 ló büszke gazdája vagyok, vagy egy lovasfarmom és oktatok, van egy szép családom is. Mielőtt okitanál.
Puszi, sok sikert a pacival
Majd ha felteszel egy normális kérdést akkor adok rá normális választ. Kicsit átfogalmazva így is feltehetted volna:
"Egy hete született egy gyerekem. Mit szerezzek be?
Sziasztok. Több mint egy hete született egy gyerekem. A nagyon alap dolgok megvannak, de mégis kéne egy kis felvilágosítás. :) Itthon tartom és van saját szobája meg ágya is. Április derekán megint szülni fogok. Leírnátok néhány fontos dolgot? (az új babával kapcsolatban is)
A válaszokat előre is köszönöm. :)"
Remélem érted a lényeget. Egy kicsit késő azon gondolkodni hogy mi kéne még, amikor te is tudod hogy erre még nem vagy felkészülve. A szüleid felelőtlenül lovat vettek neked, de neked ettől még lehet több eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!