Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy oldjatok meg?

Hogy oldjatok meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretnem kerdezni hogy akinek a lovanakbnincs otthon legeloje az h oldja meg h a lova azert hozzajusson nemi fuhoz nekem itthon van a lova a helyen van egy kis fu de nagyon gyer mert kitapossa es nincs sajnos legelonk hogy oldjam meg? koszi elore is
2016. febr. 28. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem csak a fű miatt kell a legelő, hanem azért is, hogy tudjon mozogni, futkosni a ló. Minimum fél hektár kéne egy lónak, de inkább egy. Ja és ha egyedül tartjátok, az sem tesz jót neki, ugyanis a ló társas állat.

Javaslom, hogy vigyétek el bértartásba, ahol több ló között lehet, és elegendő helyet biztosítanak neki.

2016. febr. 28. 10:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszt elvileg ugy nez ki h fog tudni legelni eg baratom ad teruletet ...

bertartasba azert nem szeretnem adni mert tolunk messze lenne es nem jon ki a tobbi loval o egyedul szeret lenni es nagyon egygazdas...

volt mar egy poni mellette mert nem akartam h egyedul legyen es utalta bantotta tiszta idegbeteg volt engem sem engedett magahoz kozel ezert eladtuk a ponit mert nem akartam h baja essen mindekettojuknek azota lenyugodott

volt mar bertartasa es ott szornyen megkalapalta az egyik men majdnem belepusztult es azota van ez nala h nem szereti a tobbi lovat :(

2016. febr. 28. 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Sehogy, széna van előtte folyamatosan. Van karámja, a mozgáshoz elegendő méretű, de ahhoz, hogy egész évben tudjon legelni, egy lóra cirka 1 hektárnyi terület lenne szükséges.

Ha meg tudod oldani, kaszálj vagy kaszáltass, esetleg terep alkalmával vagy kézen sétáltatva tud egy kicsit csipegetni.

2016. febr. 28. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztosan ismered a tattersal (nemzeti) lovardát . Na pl az ottani lovak legelőt csak álmukban láttak,az ilyen esetekben sok széna a megoldás.
2016. febr. 28. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!