Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lóvásárlás, már most vagy...

Lóvásárlás, már most vagy inkább később?

Figyelt kérdés

Van egy ló a lovardában ahova járok, akit meg szeretnék majd venni. Így is mindig én lovagolom ha ott vagyok, és amúgy sem ülnek rá gyakran mások mert elég temperamentumos ló. 16 éves kanca.

Sokat gondolok rá, hogyha az enyém lenne akkor másabb lenne, de végülis nem létszükséges azonnal megvenni.

Ugyanúgy ott tartanám stb.

De ha esetleg el akarná valaki vinni vagy ilyen helyzetben "elvásárolnám" más elől.

Mit ajánlanátok ebben a helyzetben?

Vegyem meg most, vagy csak később?

2016. febr. 26. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha meg akarod venni, akkor megbeszéled a tulajjal, kihívsz egy "független" állatorvost (olyat aki még nem látta a lovat), kérsz tőle egy állapotfelmérést, és eldöntöd, hogy kell-e vagy sem. Ha megveszed, attól még tarthatod ott, és akkor csak te foglalkozhatsz vele (persze, ha nem zavar, hogy mások is a lovadon lógnak, mert az iskolalovakról nehezen szakadnak le).

16 évesen még nem öreg, ha csak hobbizni akarsz simán van még vagy 8 évetek együtt.

2016. febr. 29. 10:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2016. márc. 1. 11:24
 13/13 anonim válasza:
Nem értem, miért kellene "birtokolni" azzal, hogy megveszed, ha láthatod így is.
2016. márc. 23. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!