Lovam csipked. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lovam folyamatosan csipked ha közelébe megyünk...azt sem tűri ha simogatjuk. Mit tegyek? Egyszerűen nem hagyja hogy szeressük2016. febr. 16. 19:01
1/3 anonim válasza:
Ha megcsíp, akkor rögtön csapj rá az orrára (ne pufold csak suhints rá) es szólj ra szigorúan( tehát nem ugy higy: jaj picikém ilyet nem szabad, ejnye-bejnye, hanem kicsit hangosabban, mond neki hogy: Nem szabad! Esetleg meg hozza mondhatod hiyg rossz vagy stb de ez tőled függ :D) . Előbb utobb megtanulja hogy nem szabad. Az meg fontos hogy feleslegesen ne uss, es semmiképpen sem nagyot mert akkor agresszív lesz. Ha ez nem használ (nem tudom mennyire értesz a lovakhoz, ne vedd sértésnek :) ) akkor kérj segítséget egy tapasztaltabb embertől, esetleg szakértőtől. Remelem segítettem! :)
2/3 anonim válasza:
Szia!
En a helyedben azt csinalnam hogy amikor harap vagy csip vagy barmi ilyesmi akkor ralepnek (persze csak erzessel) patajara, arra a reszre ahol nem erzeketlen tahat egy kicsit feljebb es ez kellemetlen erzest okoz neki
Kozben ugy ahogy az elottem levo is leirta mond hogy nem vagy barmi
Igy osszekoti a harapast a kellemetlennel es igy nem fog tobbet harapni
3/3 anonim válasza:
Én pöcköléssel oldottam meg, és hàtraléptetéssel. Pöckölés és hatàrozott NEM felszólìtàs. Nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!