Tudnátok ajánlani lehetőleg Budapesten jó lovardát?
Szia!
Szeretnék ezzel kapcsolatba segíteni! Budapesten igen nehéz lovardát keresni. Vannak olyan lovardák, ahol jól oktatnak illetve vannak, ahol nem túl jól oktatnak. Nálam is ugyan ez van, szeretnék én is edzőt váltani, csak sajnálatos módon még nem találtam megfelelőt. Idáig 4 lovardából eljöttem. A 4-ből egy megfelelő lett volna csak egy ismerőseimmel szoktam elmenni, nem tudták folytatni. Vannak olyan helyek, ahol drágán vannak az edzések. Egyszer érdeklődtem a Pasaréti Honvéd lovardába, hogy hogy vannak az oktatások, úgy hallottam, hogy nem jól oktatnak illetve nem figyelnek a lovasokra. Szerintem csak pénzt vesznek el. Azt hiszem ugyan ez a helyzet az Aranypatkó Lovardába is. Olvasom, hogy nagyon szívesen kipróbálnád a western stílust is. Azt hiszem Csömörön van egy lovarda, ahol lehetőség van western lovaglásra is. Illetve Gödön is van lehetőség. Sajnos nem ismerem mind a kettő helyet, igazság szerint hallottam róluk. Remélem tudtam segíteni! :)
Szia.
Ha írsz privàtot, ajànlok angolt Csömörön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!