Mit tegyek hogy télen is tiszta maradjon a szürke lovam?
Ilyenkor takaroval lehet vedeni a kosz ellen is. De igyis ugyis le fog fekudni tehat ha esetleg (van lehetoseged) tisztabb karamba tenni akkor konnyebb dolgod lesz a pucolassal. Van olyan aki ilyen idore berakja a lovat boxba... en ezt annyira nem ajanlanam. A farkat pedig egyszeruen lehet tisztitani. Elsore lehet h meg sargas marad, de ha folyamatosan mosod neki akkor kifeheredik. En ugy szoktam mosni, hogy egy vodorbe teszek egy kis meleg vizet hogy ne legyen annyira nehez a vodor es atoblitem aztan samponnal us atdortsolom majd kimosom es attorlom.ha megszaradt mehet is a helyere. Ilyen idobe mikorbsaras a talaj gyakrabban is kell tragyazni hogy ne tudjon belefekudni.
Remelem ertheto lett es tudtam segiteni.:)
Az ég egy adta világon semmit nem tehetsz. Koszos lesz és az is marad tavaszig, tudom lószolárium...blabla. A ló egy vadon élő állat, nem védheted ki, hogy saras, koszos legyen ez a természetes közege. Semmit nem tehetsz, sem a szürkével, sem a pejjel, sem a sárgával sem egyikkel sem. Koszosak, mert imádnak panírozni.
Vagy nagyon elit istálló, vagy fogadd el, hogy állat, szeret büdi és koszos lenni, neki ez a parfümje ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!