Egy ló tartható együtt juhokkal?
A szüleim juhtenyésztéssel kezdtek foglalkozni 1 éve. Jelenleg egy 1 hektáros területen tartanak kb 60 bàrànyt. És elméletileg egy ekkora területen még vagy 30 juh elférne (màrmint étel szempontjàból, mert helyileg vagy 500 is :D ).
Nos, hogy a tàrgyra tèrjek, az jutott eszembe hogy akkor- gyerekkori àlmaimat megvalósítva- veszek egy lovat oda a bàrànyokhoz. (Bár ha ez megvalósulna, az csak 2-3 év múlva lenne, mert most párommal èlek együtt Pesten, de gondolkodunk hogy leköltözünk oda a szülőfalumba).
És végülis maga a kérdés az lenne hogy a ló jól kijönne-e a bàrànyokkal? Illetve nem is lenne magányos, lenne neki tàrsasàga.
Szerintem minden további nélkül!
Sok sikert az álmaid megvalósításához!!! Bárcsak egyszer nekem is sikerülne... :)
Rengeteg videót lehet találni a neten, hogy egy bizonyos állat nem fajtársával, hanem egy másik fajból származó állattal elválaszthatatlan barátság alakult ki (pl. [link] )
Úgyhogy létezik ilyen, lónál is, más állatnál is, és így is érezhetik jól magukat.
Köszönöm a vàlaszokat :)
A szüleimmel nem hiszem hogy probléma lenne, apukàm tipikusan az az apuka aki ha tehetné, bàrmit megadna az ő kicsi lànyànak :D de egyèbkènt is, mivel dolgozom, fizetni tudnàm én (de a szüleimet ismerve tuti ők fizetnék).
Egyébkènt szóbajönni màr többször szóbajött, sőtt, a szüleim nèhànyszor már próbàltak "hazacsalogatni" azzal, hogy ha visszaköltözök, akkor tarthatok lovat. (Pesten ez ugye nem nagyon lehetséges...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!