Létezik még ez a weboldal? (Lovas szettek)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régebben találtam egy olyan oldalt, ahol külön szín szerint voltak válogatva (képekkel együtt) lovas szettek, nyeregali/fásli/stb + lovak minden színben..
Sehol sem találom :(
Ha valaki tudja esetleg, kérem linkelje!! Nagyon megköszönném! :)
2016. jan. 20. 23:21
1/7 anonim válasza:
Sz oldalsk 90%a ilyen.. Ugyen nem gondoltad, hogy ennyi alapján bárki megszüli neked, hogy mid fáj?
3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem így szín szerint, hanem a lovak színéhez igazítva, és minden ló szín+szett színhez volt kép.
Pl. Pej/sarga/szürke/nyárni fekete stb színű a ló, hozzá minden színben szett, erről képek. Tehát az volt a lényege, hogy lásd hogy áll a lovon egy bizonyos szín. Remélem így érthetőbb mire gondolok.. :)
2016. jan. 21. 09:04
4/7 A kérdező kommentje:
Nem az volt a lényege az oldalnak,hogy eladjanak (bár szerintem vásárolni is lehetett rajta), hanem az, hogy lásd melyik lóhoz melyik szín/színárnyalat illik.
2016. jan. 21. 09:06
6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ez sem az, de ez is egy jó ötlet, köszöm a válaszod! :)
2016. jan. 24. 00:52
7/7 anonim válasza:
Már jó régi a kérdés, és nem is említetted meg azt sem, hogy küföldi oldal lenne, de szerintem ez sem rossz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!