Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Gödöllő és Bp között jó,...

Gödöllő és Bp között jó, megfizethető lovarda a hév/ vonat vonalán? Tudnátok ilyet ajánlani?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy olyan lovardát találni, ami megfizethető, és nem az van, hogy odamegyek, lovagolok, kifizetem, aztán megyek haza. Szeretnék egy közösség tagja lenni, ott maradni, segíteni a munkában, és jól érezni magam.

Tudnátok ajánlani ilyen helyet?

23 éves vagyok, régebben lovagoltam 4 évig, aztán abbamaradt, de szeretném újrakezdeni.

2016. jan. 18. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
1 jótanács. Ébedj fel az álomvilágból. Vonal metén nics a paramétereidnek megfelelő. Egy ilyen közösség tagja, saját lóval leszel.
2016. jan. 19. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet! Máris ébredj fel és írj priviben, ajánlok neked jó helyet.
2016. jan. 19. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ehhh XD de átlátszó XD kérdező. Ennek csak a neved kell, hogylenyomozzon facén. Bármikor írhatna neked privátot.
2016. jan. 19. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Viszonylag ez jó hely,van jobb nála,de ott a hév környékén ezt ismerem. Fedeles jó nagy ,lehet ugrani is mindent,tereplehetőség is van. Megfizethető... Hát ez sem olcsó de kb annyi mint mindenhol máshol. Viszont ez is a hévtől egy kis séta,ami hidegben,sötétben kellemetlen lehet.

[link]

2016. jan. 19. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szálender Lovastanya (Göd)
2016. jan. 20. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

www.gyemantpatkolovarda.hu

Mindenképp sétálni kell, de ha Kerepesen szállsz le, akkor bizonyos időben a helyi busz is kidob a közelében.

Jó a társaság, ha kicsit hamarabb jössz, pucolgathatod meg felnyergelheted a lovakat, segíthetsz körülöttük, na meg utána is, ha akarsz. Én ide járok, több más lovardát is próbáltam már, lehet, hogy fejlettebb volt, meg volt fedeles, meg ilyen "menő" dolgok, de családiasság szempontjából eddig ez volt a legjobb.

2016. jan. 22. 21:25
 7/7 anonim válasza:
90%
szia!Gyémántpatkóba járunk mi is.Mi is rengeteg helyett megjártunk,de ök tényleg nagyon jók!családias hangulat.DE! nagyon jól oktatnak és edzenek is,minden van ami kell dijugró pálya és dijlovaspálya és nagyon minőségi oktatás is van! itt magyarázták el mi az egész felvétel, félfelvétel, itt tanultam meg a combraengedést !szóval "menő" pucos helyeken nagyon drága pénzért sem tanitottak semmit .ugyhogy én is csak ajánlom őket mindenkinek!
2016. febr. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!