Gödöllő és Bp között jó, megfizethető lovarda a hév/ vonat vonalán? Tudnátok ilyet ajánlani?
Szeretnék egy olyan lovardát találni, ami megfizethető, és nem az van, hogy odamegyek, lovagolok, kifizetem, aztán megyek haza. Szeretnék egy közösség tagja lenni, ott maradni, segíteni a munkában, és jól érezni magam.
Tudnátok ajánlani ilyen helyet?
23 éves vagyok, régebben lovagoltam 4 évig, aztán abbamaradt, de szeretném újrakezdeni.
Viszonylag ez jó hely,van jobb nála,de ott a hév környékén ezt ismerem. Fedeles jó nagy ,lehet ugrani is mindent,tereplehetőség is van. Megfizethető... Hát ez sem olcsó de kb annyi mint mindenhol máshol. Viszont ez is a hévtől egy kis séta,ami hidegben,sötétben kellemetlen lehet.
www.gyemantpatkolovarda.hu
Mindenképp sétálni kell, de ha Kerepesen szállsz le, akkor bizonyos időben a helyi busz is kidob a közelében.
Jó a társaság, ha kicsit hamarabb jössz, pucolgathatod meg felnyergelheted a lovakat, segíthetsz körülöttük, na meg utána is, ha akarsz. Én ide járok, több más lovardát is próbáltam már, lehet, hogy fejlettebb volt, meg volt fedeles, meg ilyen "menő" dolgok, de családiasság szempontjából eddig ez volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!