Mi a baj a lovaglásommal?
5 éve lovagolok, de a vágtát eddig nem engedte az oktatóm. Ezért átmentem egy másik lovardába, hátha ott majd megtanítanak egy s más dolgokat.
Ez a lovarda maga a POKOL. Nem úgy az általános színvonalra hanem az oktatóra. Olyan megjegyzéseket tesz, hogy még 16 éves létemre is sírva megyek haza. Állandóan, minden alkalmat megragad, hogy lecsessze a fejemet, aztán még van pofája, hogy a végén megkérdezze, tetszett e nekem ez az óra.
Nem tudom hány oktatót jártam be az évek alatt (mert régebben is lovagoltam, de sokáig abbahagytam és most megint megyek), de az szent, hogy egyik sem fikázta az ülésemet és mindig egyedül mehettem.
Nagyon bántó dolgokat mond, a magánéletemet is belekeveri.... Igazi pénzhajhász, egy nagy paraszt.
Elvesztettem az önbizalmamat... Nagyon szeretem a lovakat, egyáltalán semmi félelem nincsen bennem mikor velük vagyok. Nagy csalódás érne, ha megtudnám, ez nem az én sportom. :(
Ráadásul, akinél voltam először, ott a barátnőm kapott lovat, és én azt nem bírnám ott nézni... Több hely nincs a városomban.
Mi lehet a baj?
Azonnal keress egy másik helyet,nem tudok jobbat irni. En is mar 3-szor
Váltottam emiatt lovardat .Lepni kell hiszen kifizetsz egy csomo pénzt es sírva mesz haza ?!Váltss
Amugy meg nincs olyan h az en sportom vagy nem .Egy dolog ha van vlki aki tehetséges ,de aki szorgalmas is az sokkal többre viheti.
Hova jarsz most ?
Az lehet a baj, hogy eléggé elterjedt nézet, miszerint a jó és profi edző megengedheti magának, hogy durva és bunkó legyen, sőt, ilyennek kell lennie. Akinél az a dicséret, ha nem ordít.
Nos, nem értek egyet. A táncból tudok példát hozni: akihez először jártam, fejfájós művész típus volt, aki éreztette, hogy ő mennyivel felettünk all, gorombán szólt be, ha nem tetszett neki valakin valami, ráadásul egy kis helyre annyi tanulót zsúfolt, hogy moccanni alig tudtunk.
Mikor rám szállt, és a ruhámat kezdte kritizálni, ha kérdeztem valamit, akkor idegesen válaszolt, elkezdtem utálni menni. Egy idő után rájöttem, hülye lennék fizetni azert, hogy görcsben legyen a gyomrom. Elmentem máshoz, aki legalább akkora művész és normális ember. Szeretek oda járni. Te is addig keress, amíg nem találsz.
Amúgy kérdezted az első oktatót, hogy miért nem enged vágtatni öt év után?
veled semmi baj valószínűleg, sajnos ebben a sportban sok ilyen van..
az én helyzetem nem volt ennyire durva, de ott is visszafogtak nagyon. végül otthagytam és helyet és most 35km-el odébb lovagolok. mondjuk ha nincs jogsid meg autó amivel mehetsz úgy nehezebb új helyet találni.
ha esetleg megírnád körülbelül merre laksz talán tudnának a válaszolók jó lovardát ajánlani :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!