Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a baj a lovaglásommal?

Mi a baj a lovaglásommal?

Figyelt kérdés

5 éve lovagolok, de a vágtát eddig nem engedte az oktatóm. Ezért átmentem egy másik lovardába, hátha ott majd megtanítanak egy s más dolgokat.

Ez a lovarda maga a POKOL. Nem úgy az általános színvonalra hanem az oktatóra. Olyan megjegyzéseket tesz, hogy még 16 éves létemre is sírva megyek haza. Állandóan, minden alkalmat megragad, hogy lecsessze a fejemet, aztán még van pofája, hogy a végén megkérdezze, tetszett e nekem ez az óra.

Nem tudom hány oktatót jártam be az évek alatt (mert régebben is lovagoltam, de sokáig abbahagytam és most megint megyek), de az szent, hogy egyik sem fikázta az ülésemet és mindig egyedül mehettem.

Nagyon bántó dolgokat mond, a magánéletemet is belekeveri.... Igazi pénzhajhász, egy nagy paraszt.

Elvesztettem az önbizalmamat... Nagyon szeretem a lovakat, egyáltalán semmi félelem nincsen bennem mikor velük vagyok. Nagy csalódás érne, ha megtudnám, ez nem az én sportom. :(

Ráadásul, akinél voltam először, ott a barátnőm kapott lovat, és én azt nem bírnám ott nézni... Több hely nincs a városomban.

Mi lehet a baj?

2016. jan. 9. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Azonnal keress egy másik helyet,nem tudok jobbat irni. En is mar 3-szor

Váltottam emiatt lovardat .Lepni kell hiszen kifizetsz egy csomo pénzt es sírva mesz haza ?!Váltss

2016. jan. 9. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Amugy meg nincs olyan h az en sportom vagy nem .Egy dolog ha van vlki aki tehetséges ,de aki szorgalmas is az sokkal többre viheti.

Hova jarsz most ?

2016. jan. 9. 09:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Azonnal hagyd ott!! Pontosan ugyanezen mentem keresztül, minden alkalommal bőgve mentem haza mert az oktató egy állat volt de nagyon kevés a lehetőség a környékünkön. Aztán nehezen mégis találtam egy másik helyet ahova imádtam járni mert ott nem hogy békén hagytak még arról is érdeklődött az oktató hogy minden rendben van-e ha látta hogy rossz a kedvem. Nekem is sokkal hamarabb kellett volna váltani, te se maradj ott semmiképp! Vannak ilyen idióták, hidd el nem veled van a baj! Ha kell utazz máshova vagy menj vissza az első helyre, de ilyet ne tűrj el.
2016. jan. 9. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Az lehet a baj, hogy eléggé elterjedt nézet, miszerint a jó és profi edző megengedheti magának, hogy durva és bunkó legyen, sőt, ilyennek kell lennie. Akinél az a dicséret, ha nem ordít.

Nos, nem értek egyet. A táncból tudok példát hozni: akihez először jártam, fejfájós művész típus volt, aki éreztette, hogy ő mennyivel felettünk all, gorombán szólt be, ha nem tetszett neki valakin valami, ráadásul egy kis helyre annyi tanulót zsúfolt, hogy moccanni alig tudtunk.

Mikor rám szállt, és a ruhámat kezdte kritizálni, ha kérdeztem valamit, akkor idegesen válaszolt, elkezdtem utálni menni. Egy idő után rájöttem, hülye lennék fizetni azert, hogy görcsben legyen a gyomrom. Elmentem máshoz, aki legalább akkora művész és normális ember. Szeretek oda járni. Te is addig keress, amíg nem találsz.

Amúgy kérdezted az első oktatót, hogy miért nem enged vágtatni öt év után?

2016. jan. 9. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Keress más helyet....Felháborítana ha velem valaki így viselkedne, sajnos ő pedig tudja hogy te 16éves lány létedre nem fogsz neki vissza pofázni. Pedig meg érdemelné.....Ha a következő városba van jó lovarda menj oda!
2016. jan. 9. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:

veled semmi baj valószínűleg, sajnos ebben a sportban sok ilyen van..

az én helyzetem nem volt ennyire durva, de ott is visszafogtak nagyon. végül otthagytam és helyet és most 35km-el odébb lovagolok. mondjuk ha nincs jogsid meg autó amivel mehetsz úgy nehezebb új helyet találni.

ha esetleg megírnád körülbelül merre laksz talán tudnának a válaszolók jó lovardát ajánlani :)

2016. jan. 9. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
és konkrétan miket mond? mert tegyük hozzá h a mostani kis lovardai pitsáknak már azt se lehet mondani h bu mert egyből átrohan másik edzőhöz . Milyen megjegyzést tett ,amiért sírva mentél haza? nem lehet h te nem fogadod el a kritikát? csak egy kérdés nem állítom h így van mivel nem ismerlek.Ezt sem értem h mit foglalkozol azzal h ki kap lovat? szard le,magadért járj ki h fejlődj meg a saját szórakozásodért,ne másokkal foglalkozz. Ez is egyébként egy általános baj,h ma már a lovasok 80 százaléka nem fejlődni meg lovagolni jár a lovardába,hanem homokozni meg egymást kibeszélni/méregetni.
2016. jan. 9. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!