Ki, mikor, hogyan kapta meg az első lovát?
Én kutyás vagyok. Nálunk nővérem a lovas.
10évessen kapta az első lovát. Magyar félvés és 11éves volt.
Most 3lova van,de őket már maga vette.
Én kisgyerek korom óta ló közelben voltam, amíg pici voltam csak sétáltattak pónin. 7 évesen kezdtem rendesen lovagolni tanulni. 10 voltam amikor olyan lovardába kerültem, ahol versenyre is készítettek minket. 15 évesen kaptam volna lovat, de addigra már nem éreztem annyira biztosnak, hogy abban a lovardában, akarnék lovat. Jegeltük is a témát 16,5 éves koromig kb még jártam oda így hébehóba, aztán abbahagytam a lovaglást.
2 évre rá újrakezdtem egy másik helyen, ahol gyönyörű erdők és tereplovaglási lehetőség is volt, bíznak a tudásomban, egyedül is lovagolhatom a lovakat.
(Mert az előző lovardámban, csak körbe mehettünk a karámban, mindent utasításra, hatalmas féltésben, sosem teljesíthettem elég jól, mindig volt valami hiba, és akkor ülésjavítás stb.)
Na az új lovardában már elhitték, hogy ennyi éves lovas tapasztalattal azért egyedül is lovagolhatok és felnőttként kezelnek. Itt szerettem meg az egyik lovat, és ő lesz majd az első lovam. Érzelmi szempontból kötődöm hozzá, mert jókor volt jó helyen, egy 3éves kapcsolatom ért véget ami alatt majdnem az összes barátomat elveszítettem.. a barátom féltékenysége miatt. És a nullán voltam a szakítás után, az 1-2 barátnőm is felment Pestre továbbtanulni, szóval magamra maradtam és akkor kezdtem ezt a lovat lovagolni. És megfogadtam, hogy bármi lesz, kitartok mellette és boldog életet biztosítok neki. Egyenlőre nem veszem meg, de ha lenne rá vevő, vagy eladnák, bármi történne, arra az esetre tervben van a megvásárlás. Mivel már nem fiatal, 16 éves, így úgy gondolom 1-2 éven belül esélyes lehet a lóvásárlás. Most 19 éves vagyok, júniusban töltöm a 20-at. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!