Vizezni kell a lovam szénáját, de lefagy?
Szia:)
Sajnos nem tudok segíteni,mert nekem is ez a bajom..rossz szénát vettem és nagyon poros,früszkölt a csikóm tőle,sajnos én nem bírtam levizezni,mert ráfagyott,szóval újat vettem..
Nekem még az a panaszom,hogy estére nem tudok neki vizet kinthagyni,mert befagy.. Ti hogy oldjátok meg?
Ha nagyon poros esetleg próbáld azt hogy az istállótól távolabb jól kirázod akár többször egymás után, igaz nem helyettesíti a vizezést de talán több mint a semmi.
A viz befagyással nekem is gondom van :( Így estére nem hagyok sok vizet , szépen lassan rá is szoktak a lovak erre. Viszont valamennyi mindig marad ami befagy én ezt reggel forró vizel öntöm fel így el olvad, a langyos vizet pedig szívesen fogyasztják :)
De hallottam már olyat is hogy egy kis sót kell a vízbe tenni és úgy nem fagy be, de még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!