Tavasszal lehet megtudom venni életem első lovát. Kezdő lovaslány vagyok és elég magas. Itthon tartanám rideg tartásban. Milyen fajta illetve mennyi idős lovat ajánlanátok nekem? Előre is köszönöm :)
Arab telivért/félvért, heréltet, kb 4-6 éveset! ;)
2015. dec. 25. 12:53
2/9 anonim válasza:
Hat én nem ertek egyet az elsővel. Az arab teliverek eleg temperamentumosak, határozót lovas kell hozzájuk. Es milyen szinten alsz, hany eves vagy?
Mivel kezdő vagy inkabb bertartasba kene adnod a lovat. Mert ha beteg mit csinálsz vele... Ha a fejedre no... Inkabb meg egy darabig jar lovagolni, segits be a lovardaban, esetleg Menj valakinek gondozd a lovat. Es hogy kiprobald mekkora felelősség a lotartas valakihez alj be felestartonak.
2015. dec. 25. 13:05
3/9 anonim válasza:
Magyar félvér, 10 év körüli
2015. dec. 25. 13:48
4/9 anonim válasza:
Telivért ne ,azok eleg pörgős lovak,de ha találsz "jót"akkor lehet.
Ajánlom a magyar félvért es a magyar sportlovat .
Én ugy gondolom hogy válassz 6-7 eves lovat ,mert azok mar valószínűleg jol be vannak lovagolva,"tapasztaltabb lovak".
2015. dec. 25. 15:51
5/9 anonim válasza:
Vrj még egy két évet. Utána vegyél. A lónak is jobb lenne. Ridegtartásban meg ne csak egy ló legyen. Mert sűrűn keresgélheted. 😊
2015. dec. 25. 21:29
6/9 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok!
Az a probléma hogy a ló az alapból ménesben el vagyis mondjuk hogy csordaallat.Egyedul nem érzi jól magát.Ha van ra mód inkabb (ha lesz Lovad )lovardába vidd bértartásba.
2015. dec. 26. 13:37
7/9 veronika lány válasza:
Azt nem értem, hogyha kezdő vagy akkor minek lovat venni? Aztán a végén az lesz, hogy megunod és nem törődsz vele. Kezdőként nem érdemes lovat venni, mert nem tudsz nagyon mit csinálni vele, még ha nem is 5-6 alkalommal jártál lovagolni =)
2015. dec. 26. 22:19
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 13 éves vagyok, karámban egyedül ügetésig jutottam. Sajnos már nincs lehetőségem lovagolni járni, ezért is döntöttem a saját ló mellett. 😊☺
2016. febr. 5. 20:51
9/9 anonim válasza:
Akkor tenyleg ne arab... Hanem kisberi. De elobb tanulj meg lovagolni legyen sok eves tapasztalatod es ugy legyen inkabb felnőtt korodban lovad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!