Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Magasság kérdés?

Magasság kérdés?

Figyelt kérdés

155 cm magas vagyok és van egy lovam/csikóm,akinek anyja furioso,apja percheron. Igaz,még csak 1,5 éves és már 145-150 magas,de ugye ez még változni fog. Anyját nézve talán 170 körül lesz,apját nézve meg gőzöm sincs,sohasem láttam,mert elvitték azelőtt,hogy megnéztem volna. ( de remélem a 2m magas istálló elég lesz neki ) :D

Akik ilyen alacsonyak,mint én és a lovuk is üti a 165-170-et azok elmondják,hogy mi a hátrány és az előny ?

( A betanítás élvezetes lesz majd,ha addigra megnő,de már nagyon várom)

2015. nov. 24. 08:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Én 165 vagyok volt egy 172 magas vén telivérem.

Hátrány, hogy mivel nagy méretkülönbség volt, nehezebben ment a felszállás. Ugrani nem akartam a vén csontra- szégyen vagy nem, sámliztam. Illetve a kantározásnál, ha nem akaródzott neki, na azt a fejet érd el !

De erre is van technika.

Ami nekem eloőny volt, hogy mivel szép, arányos hosszúnyakú jószág volt, tudtam hova kapaszkodni esés közben...😊

Ha megerőltetem magam ezek jutnak eszembe, de sok különbség nincs egy kisebb lóhoz képest.

A 2m- es magasság lehet kocsi lesz, én tennék még rá.

2015. nov. 24. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!