Istálló kialakítás?
Sziasztok!
Most csináljuk a 2 éves csikóm istállóját,de rideg-fél rideg tartásban szeretném tartani..Az a kérdésem,hogy baj-e a lónak,ha az istálló oldalainak fala ilyen ,,szellős''..úgy értem,hogy nincs lefedve az egész oldalsó rész.. Mert úgy akarom,hogyha napközben mikor iskolában vagyok,addig bent lenne az istállóban,mikor hazajövök akkor pedig estig kint a karámban. Csak ugye jön a hideg s nem akarom,hogy meleg legyen bent az istállóba és ha kijön akkor meg a hideg várja és megfázzon..Tudom,van dús meleg szőre,de akkor is.. Értitek.. :D
Tudnátok nekem ötletet adni ? Előre is köszönöm :)
Ha nyitva lesz az ajtaja, akkor nem lesz bent olyan meleg, hogy megfázzon ha kimegy.
Az egyémé három oldalról zárt, a nyitott oldala szélvédett és az egyik oldal az ajtó, ami a karámba nyílik (a szél is onnan fúj). Az ajtót két részből áll, amiből a felső külön nyitható.
Nem tudom nálatok milyen a szélirány, de azért nem ártana legalább azon az oldalon olyanra megoldani, se a szél, se az eső ne érje a lovat, legyen egy sarok ahová behúzódhat. Ettől a hőmérséklet nem lesz magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!