Mit tegyek hogy a szüleim megengedjenek egy saját lovat?
Ne is haragudjatok, de eszméletlenül értetlenek vagytok, tisztelet a kivételnek.
Első kérdezőnek: Amint írtam, nem nálunk van a nevelőapám lova, mivel nem velünk lakik, lehet ez furán hangzik de így van.
Második kérdezőnek: Igen, képzeld el 14 évesen lovat akarok. Ha megtehetjük akkor miért ne? Nem fogom felhúzni magam az eszetlen, trágár, és szánalmas válaszodon. Menj máshova irigykedni.
Harmadik kérdezőnek: Mindennek utána jártam már, tisztában vagyok mivel jár egy ló, és igen, felfogom.
Negyedik kérdezőnek: Nem csak lovagolni szeretnék, hanem gondozni is. Sőt, inkább arra vágynék. Nekem öröm istálló körül dolgozni.
Ötödik kérdezőnek: Ezen elmosolyodtam, nagyon gyerekes felfogásod van. Ha tudni akarod, egyelőre nem akarok "luxusautót", de később szóba jöhet! ;)
Hatodik kérdezőnek: Nem élnek együtt a szüleim. Sem a nevelőapám és az anyám. Olvasd el figyelmesebben.
Hetedik kérdezőnek: Nagyon köszönöm ennek az egy normális embernek hogy ide illő, és kulturált választ adott.
Nyolcadik kérdezőnek: Honnan lenne pénzem? Lovat még magamnak is tudnék venni, úgy is tervezem, csak hogy a tartása is pénzbe kerül. Ez okból kértem volna segítséget a szüleimtől. Akik megtehetnék, ezért nem értem, hogy miért nem mennek bele. Amúgy meg a kérdés az volt, hogy hogyan győzzem meg őket. Viszont te meg igazán büszke lehetsz magadra.
Kilencedik kérdezőnek: Ki kérdezi óránként? Miről beszélsz? Én ezt az egy kérdést tettem fel.
Tizediknek: Nem értem hogy jött ez ide.
14 évesen tudnál magadnak lovat venni? Húú, azt megnézném! Kicsit el vagy szállva magadtól. Attól, mert nagyitól, déditől meg papától kaptál egy kis plussz pénzt karácsonyra meg szülinapra, attól ne szállj már el, kiscsillag! Gondolom ezt a szüleid is pontosan tudják, ha olyan egyszerű és nagyszerű lenne minden ahogy azt te előadod itt, akkor már lenne lovad, nem? Mi már többen is leírtuk, hogy ez nem így működik, hiába írod le ezerszer, hogy megtehetitek, de mindegy, hisztizz nyugodtan tovább, sőt, verd magad egyenesen a földhöz. Ha az én gyerekem csinálná ezt, sőt, még azzal kérkedne, hogy miért nem lehet mert "megtehetjük", 14 évesen még nekem akarná megmagyarázni mit engedhetünk meg magunknak és mit nem, ő akarná beosztani az anyagiakat, na azt hiszem hogy nemhogy lovat, de még egy hörcsögöt se kapna, az biztos!
Lovat meg nem babusgatni vesz magának az ember, az menni fog úgyis ha elmégy egy lovardába és az ottani lovakat gondozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!