Arról van szó, hogy van lovam, ingyen kaptam, soha nem volt baja, most 17 éves és műteni kéne... van egy tehetősebb barátom, akinek nem okozna gondot a zsebéből előhúzni a műtétre pénz... én viszont nem tudom megtenni, máról holnapra élek... és ez a barátom mondta korábban, ha bármiben kell segítség, szóljak...
2015. nov. 3. 06:08
2/11 anonim válasza:
Nem az. Kérdezd meg. De kétirányú. Azt se hagyd ki, hogy részletekben visszakapja :)
2015. nov. 3. 06:13
3/11 anonim válasza:
Mert ha gáz kölcsön kérni, akkor nem műtteted meg a lovad?
Na ugye, hogy tudod a választ.
2015. nov. 3. 06:38
4/11 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg, mondd el, hogy mi a gond, és hogy később apránként visszaadod neki, ha igényli, de most egyben kéne és igen gyorsan. Mi lehet a legrosszabb? Nemet mond, és hitelt kell felvenned kamattal.
2015. nov. 3. 18:27
5/11 anonim válasza:
Hát... egy 17 éves ló már eléggé idős.
Nem tudom érdemes -e még megműteni...
Lehet nem sokáig élne már úgy sem, a műtét pedig biztosan nagyon-nagyon sokba kerülne.
Bocs a nyers őszinteségért.
2015. nov. 7. 10:05
6/11 anonim válasza:
Van még póni, aki 37 évesen versenyre jár, úgyhogy ezt így elég merész kijelenteni, hogy "úgysem él már sokáig". Nyilván az állatorvos a korát és a lehetőségeit is figyelembe vette, mikor a műtét mellett döntött.
2015. nov. 7. 20:47
7/11 anonim válasza:
Nem lesz gáz... se villany.
2015. nov. 8. 09:12
8/11 anonim válasza:
17 évesen öreg? Magyar valóság és hozzáállás...gratulálok... majd te se műttesd meg magad 40 éves korodban, elvére ki tudja mennyi van még hátra...
2015. nov. 8. 09:16
9/11 anonim válasza:
"van egy tehetősebb barátom, akinek nem okozna gondot a zsebéből előhúzni a műtétre pénz..."
A barátod nem azért tehetősebb, hogy a te hasfájásaidon segítsen. Holnap meglátsz egy éhező kutyát, akkor is a barátodhoz szaladsz, hogy adjon pénzt? Ha segíteni akarsz egy élőlényen, azt tedd saját erődből, vagy ha nem tudod, akkor inkább hagyd a fenébe.
2015. nov. 10. 09:14
10/11 Citation válasza:
Miquel baj van a szövegértéseddel. Segítek.
A kérdezőnek van egy barátja, aki jól el van eresztve. Igen. És előzőleg a kérdezőnek felajánlotta bármiben a segítségét.
Így már érzed a különbséget??? Ha nem, el vagy veszve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!