Mit tegyek? Szeretnék ha lenne lovat de ez lehetetlen
Helyesírási szótárat kérj!
Miattad lőtte le magát a monitorom.
Mi a báner van az elcseszett generációddal, hogy csak követeltek, mint az állat?!?! Beképzelt senkiházik.
Sehonnan nem tudsz összeszedni, főleg, mert nem csak a vételárát kell kifizetni, hanem az eltartását is.
Majd ha felnőtt leszel (és megengedheted magadnak), akkor lehet lovad.
Addig járj lovagolni, ha azt fizetik a szüleid.
Figyelj Hisztigép!
A lovat nem elég megvenni el is kell tartani. Plusz ha valami betegsége lesz/ megsérül van hirtelen tartalékban minimum 100-200 ezer forint? Ez is csak arra elég ha nagyobb baj van, hogy összeszedd a többit.
Mit csinálj? Ne hisztizz, tanulj meg rendesen lovagolni, nem mellékest az iskolával is foglalkozz. Utána ha mr van munkád, akkor lesz némi fogalmad a pénzről. És arról hogy brutális összegekbe kerülhet egy ló.
Arról nem beszélve hogy magt a lovat is jól kell kiválasztani, amihez egy 13 éves gyerek tapasztalata molyfing, semmi.
Tanuljál. Lovazást is és a suliban is.
(Elsővel teljesen egyetértek.)
Én is 13 éves vagyok, leírtam a válaszomat máshoz, de remélem, azért megfogadod. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__7320737-miert-..
Enyém a 4. válasz, aki egy egész litániát írt. :)
Kezd már egy kicsit idegesítő lenni, hogy ennyire lenézitek azokat, akik lovat szeretnének, és még nincs jövedelmük... Ez a kérdés nem arról szólt, hogy hogyan győzze meg a szüleit, hanem, hogy hogyan szerezhetne pénzt. Válasz a kérdésre: add el a dolgaidat, pl. a laptopodat. Egy korrekt álapotú jó laptopért már kaphatsz
150.000-et, ami már a fele egy lónak... Az eltartását meg megoldhatod úgy, hogy megpróbálsz kisebb munkákat vállalni, ünnepekre kapott pénzt eltenni.etc.
Sok sikert! :)
Utolsó most komolyan te hány éves vagy?
"Megpróbálsz kisebb munkákat vállalni" - persze, 13 évesen csak úgy kapkodnak az ember után. Hivatalosan dolgoznia se lehetne.
"Ünnepekre kapott pénzt eltenni" - negyedévente 10.000 forint pont elég egy ló eltartására.
"add el a laptopodat"- WHAT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!