Ez jó ideiglenes lovaglócipőnek?
Jó ez a cipő ideiglenesen. A talpán levő recék miatt nem jó hosszú távon. Könnyen beleakadhat a kengyelbe. A dechatlonban tényleg vannak olcsóbb lovaglócipők, de szerintem először próbáld ki a lovaglást, hogy tényleg tetszik-e. És ha tetszik, akkor már lehet rendes, profi felszerelést venni. Addig pedig jó ez a cipő :-)
Ja es még egy tipp. Ha veszel lovaglócsizmát, szerintem rövidszárút vegyél. A rövidszárú csizmát kiegeszítheted labszárvedővel vagy hosszúszárú zoknival. Szerintem ez azert jobb mert sokkal jobban tud benne mozogni a bokád, labad, mint a hosszúszárúban :-)
Hajrá! Es jó lovaglast!! :-)
Ez a cipő nem jó, mivel a belső oldalán van zipp-zár, ami cseszteti a ló oldalát.
Ha jó helyre mész lovagolni,eleinte úgyis voltige hevederben mész, illetve kengyel nélkül nyeregben,így elég egy sima sportcipő is. Viszont amint kegyeled lesz, már nem árt lovagló cipőt beszerezni (lehetőleg ne gumi legyen, mert nyáron meleg, télen hideg, mint a gumicsizma). 5-10 ezer közt már vannak jó cipők.
Nálunk jó pár hónapig úgyse kapnál kengyelt,meg hát ennyi idő alatt úgyis kiderül, hogy bejön-e neked és a szüleidnek ez a sport.
Rendes gumi lovaglócipőt lehet kapni 4E ft körül, én a bőr lovaglócipőmet vettem a Horzeban 9E ft-ért.
Ilyet semmi képen nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!