Félmagas szárú túracipő jó a lovagláshoz?
Olyan a cipő, hogy nem tud átcsúszni a kengyelen, mert van egy kis sarka?
Nem tud beleszorulni sem a kengyelbe?(Túl széles, vagy túl nagy orr.)
VAn rajta olyan varrás, a belső részen, ami esetleg nyomná a lábad?
erre gondoltam: [link]
Nem napi szintű lovaglás, heti 1-2 alkalom
Csak a lovaglócsizmába beizzad az ember, és télen hideg
Szuper :)
Ez jó, mert minden évszakban jó, talán csak a nyári forróságban kell váltani.
Köszönöm szépen!
HA megfelel a kritériumoknak, akkor jó lehet. De ugyanebből az áruházból szétnéznék a lovas osztályon is, heti 1-2 alkalomra is bőven jó ha van speckó lovascipő. (én sem napi szinten lovagoltam, heti 3-4 alkalommal.)
Első voltam.
Ha nem túl széles, akkor jó, a Decathlonban még kengyelbe is bele tudod próbálni. :)
Viszont ez a lovon nem lesz vízálló, ha esetleg arra számítasz, mert a felső része tutira nem vízhatlan.
Nekem elég bumfordinak tűnik és a talp, sarok kialakítása sem a legjobb. A lovaglócipőnek sima a talpa és 2-3 cm-es sarokkal rendelkezik, hogy ne csúszhass bele a kengyelbe.
Nekem ilyenem van, mivel kicsit szélesebb, mint a lábam, ezért télen 2 vastag zoknival is nagyon jó, bőr, nem ázik át, már vagy 10 éve megvan. Lábszárvédővel használom, akkoriba 8-10 ezer körül vettem. Hasonlót kapni a Decathlonban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!