Van olyan budapesti lovarda, ahol kezdő felnőttekkel is foglalkoznak?
Sziasztok!
Budapesti lovardát keresek, felnőttként. Olyat, ahol tényleg foglalkoznak az emberrel, elmondják mit hogyan kéne... teljesen kezdőt is tanítanak.
Illetve, olyat, ahol vannak esetleg nagyobb (esetleg hidegvérű?) lovak, ahol egy nagyobb testsúlyú ember is lovagolhat. Inkább utóbbihoz szeretnék tapasztalt embertől kérdezni, hiszen ezt ritkán írják a lovardák honlapján. :)
Szia:)
Én a kisfedeles Lovasiskolát,azonbelül Bakos Anikót ajánlom.Nála lovagolnak felnőttek is,nagyon rendes ember.Egy óra 3500Ft.Csömörön van de az örsről jár oda a csömöri busz,szóval nem kell hozzá kocsi,és ha valaki megy a vàros felé el szoktuk egymást dobni akinek van kocsija:D
Utánanéztem, de a honlapjukon azt írják, hogy nagyobb testsúlyú ember nem lovagolhat náluk. :( Sajnos én nem vagyok épp nádszál, így ez is fontos szempont, hogy nagy testű lovak legyenek az adott helyen, amik megbírnak.
Azért köszönöm. :)
100 körül vagyok :(
Orvos javasolta a lovaglást, és neten olvastam, hogy vannak lovak, amik megbírnak egy nagyobb embert is, de egyelőre úgy fest, gyakorlatban nem igazán működik a dolog. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!