Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A csikó betörése nehéz dolog?

A csikó betörése nehéz dolog?

Figyelt kérdés

Olvastam már pár helyen, hogy semmi szakképzettség, vagy semmilyen szakképzett belovagló nélkül is ugyanolyan nagyszerű lovat faraghatunk a nyers csikónkból, mintha ők csinálták volna. Egyes emberek 1 éves koránál már fel is ülnek a csikóra.

Na most, akkor ez hogyan van? Én is be tudnám törni a csikót? Az információkat innen olvastam: [link]

17/L

2015. okt. 17. 13:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Legközelebb, ha bármi szakirodalmat olvasol, nézd meg ki írta!

Ez esetben, rólunk szekció: "Szia az én nevem dia egy 13 éves lány vagyok" [irónia] Roppant nagy szaktudással és rengeteg tapasztalattal rendelkező szakember, akinek minden szava aranyat ér, mi? [/irónia]

Megnézni, a forrást mindig hasznos: így nem cseszed el a lovat, nem rakod bele a duncosüvegbe a sziámi harcoshalat, nem kapsz akkora karót a beadandódra, hogy kilóg a naplóból...

2015. okt. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!