Tudnátok nekem olyan Budapest környéi lovaglási lehetőséget, ami olcsó?
Akár tanya szerű hely is szóba jöhet, 2000 Ft-os ár körül. Budapest és a közeli falvak is érdekelnének.
Régen sok éven át lovagoltam. Csak hobbi szinten szeretnék újra lóra ülni, nem versenyszinten szeretnék tanulni.
Előre is köszönöm a válaszokat
Terepest csak Budakalász és Pomáz környékén tudok, de egyiket sem tapasztalatból ismerem.
Újpesten a Népszigeten (régi Szúnyog-sziget) van egy kis lovarda, de ott inkább csak karámban lovaglás van és western-stílusban. Igaz, a western nyereg nem zárja ki, hogy te angolban lovazzál, de angol nyergük már nincs is. Barátságos hely, egy óra 3500-3800 ft, ennél olcsóbbat nem hiszem, hogy találsz.
Az ország szinte másik végén tudok egy csak terepes lovaspanziót a Börzsönyben, az fantasztikus, de nagyon messze van (kb. 70 km) és csak kocsival megközelíthető. Oda jártam pár évig.
Rákoscsabai Fecske lovas SE
Én oda járok több mint 1 éve és az ötödik alkalommal mehettem osztályban:) Tényleg nagyon kedvesek nem szidnak le meg... Ott lehet kerámban,futószáron fél\egy óra,osztály fél\egy óra,terep fél\egy óra
Fél óra futószár,karám:1000ft egy óra:2000
Osztály fél:1500 1óra:3000
Terep egy óra:3000 2óra asszem 3500,4000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!