Szerintetek ezek a felszerelések jól állnának egy nyári fekete herélt lónak?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni a lovamnak ezeket a cuccokat de nem tudom mennyire passzolna hozzá, illetve megérik -e az árukat?
Nyeregalátét:
Ínvédő : [link]
Bokavédő:
2015. szept. 25. 18:54
1/10 anonim válasza:
Nekem nem nyitja meg sajnos a képeket :( De ha elmondod milyen színű,akkor tudok segíteni :) Igazából fekete lónak a rikítóbb színek,esetleg fehér áll jól. Világoskék,citromsárga,narancssárga,fehér,világoszöld :)
2/10 A kérdező kommentje:
Világosbarna és kék színűek.
De ha beírod a Google-ban ,hogy csi5 tour equi theme akkor kiadja. :)
2015. szept. 25. 19:08
3/10 Lunariana válasza:
En nekem sem nyitotta meg, de beirtam. Szerintem jol allnanak.
4/10 A kérdező kommentje:
2015. szept. 25. 20:20
5/10 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen fognak mutatni a pacidon! :3
6/10 anonim válasza:
A feketén bármilyen szín jól mutat, épp úgy, mint a fehéren, ez a lovakra is igaz, úgyhogy olyat veszel, amilyen neked tetszik. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Ezt a nyeregemelőt gondoltam hozzá : [link]
Szerintetek jó lesz?
(a nyeregemelő nem a rosszul illeszkedő nyereg miatt kéne jó a nyergem a lovamra csak azért ,hogy ne egy papírvékony alátét legyen csak alatta)
2015. szept. 26. 07:44
8/10 Lunariana válasza:
Szerintem alateheted. Az vedi a mart a horzsolasoktol.
9/10 anonim válasza:
Szerintem szuperül fog mutatni. :)
10/10 anonim válasza:
Én inkább zselét raknék alá, az eloszlatja a súlyt, és valamennyire tompítja az ütődéseket is, szerintem több érelme van, mint az emelőnek, ami csak szűkíti a helyet a nyereg alatt legtöbbször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!