Milyen ló lenne az bír el?
Figyelt kérdés
50 kg-os vagyok és 11 éves azt is megszeretném tudni hogy felnőtt koromba is elbír e?2015. szept. 2. 17:34
1/7 anonim válasza:
Szia... en is 11,lassan 12 eves vagyok . 50Kg. Szerintem most barmilyen az 1meteres ponikon kivul. En most lovagoltam ponin 1,30-45cmsen es megsem kottyantam neki
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2015. szept. 2. 17:39
3/7 anonim válasza:
Lóból kábé az összes (kivéve a falabella)
Póniból is elég sok.
4/7 anonim válasza:
A falabella pláne nem ló, hanem póni.
Amúgy jelen pillanatban a legtöbb póni, az összes kisló és ló elbír gond nélkül. Felnőtt korodban a pontos súlyodtól függ majd, egy ló átlagosan saját súlyának 20%-át bírja el tartósan.
5/7 anonim válasza:
Nem-nem, a falabella kislónak számít :) (mert jobban hasonlít a lóra... szóval hivatalosan kisló.)
6/7 anonim válasza:
Méretkategóriában póni. 120ig póni, 120-148 kisló, 148 cm felett ló. :P
7/7 anonim válasza:
Igazából póni lenne, de afféle kivétel ^^"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!